Опис
- California Gold Nutrition Gold C™, 1000 мг
- Містить вітамін C класу USP
- Підходить для веганів і вегетаріанців
- Продукт не містить глютен, ГМО і сою
- Виробляється на підприємстві, яке має реєстрацію поточної належної виробничої практики (cGMP) і проходить незалежні перевірки
- Гарантія 100% Gold Guarantee
-
Харчова цінність Розмір порції: 1 капсула вегетаріанська Порцій в упаковці: 240 Кількість в 1 порції % від добової норми Вітамін С (у вигляді кислоти аскорбінової) 1000 мг 1111%
Вітамін C Gold C™ від California Gold Nutrition — це L-аскорбінова кислота фармацевтичної чистоти (USP), яка проходить потрійну перевірку якості для підтвердження відповідності суворим стандартам якості.
Рекомендації по застосуванню
Приймати по 1 вегетаріанської капсулі 1 раз на день (або частіше) незалежно від прийому їжі. Бажано вживати згідно з рекомендаціями кваліфікованого медичного працівника.
Інгредієнти
Основні інгредієнти
Вітамін С (у вигляді кислоти аскорбінової)
Запах, колір, консистенція і смак можуть відрізнятися. Зміна кольору є нормальним і неминучим явищем.
Інші інгредієнти
Модифікована целюлоза (вегетаріанська капсула).
При производстве данного продукта не используются молоко, яйца, рыбы, моллюски и ракообразные, древесные орехи, арахис, пшеница, соя и глютен. Производится на предприятии, имеющем регистрацию текущей надлежащей производственной практики (cGMP), где также могут обрабатываться другие продукты, которые содержат эти аллергены или ингредиенты.
Предупреждения
Хранить в недоступном для детей месте. Перед началом приема пищевых добавок необходимо проконсультироваться с врачом, фармацевтом, натуропатом или другим квалифицированным медицинским работником.
Продукт герметично упакований в цілях безпеки. Не використовувати, якщо захисна плівка відсутня або пошкоджена. Рекомендується зберігати при контрольованій кімнатній температурі від 20 до 25 °C (від 68 до 77 °F). Неналежні умови зберігання, наприклад тривале перебування під впливом прямих сонячних променів, високої температури і вологості, можуть з часом привести до погіршення якості продукту.